Madklub

 

Madklubben kører ca. tredje tirsdag i måneden kl. 17- ca.21 ude på Stenhusbakken (Stenhusvej 21, Holbæk).  Tilmelding en uge før. Menuen og  indkøb aftales fra gang til gang - fokus diabetesvenlig mad, vi laver mad, spiser den og kigger i spændende kogebøger.    Pris 40 – 50 kr. pr. gang, medbring selv drikkevarer. Kontaktperson Bente tlf. 61768783. Kom med på maillisten

Torsdags  øl

 

Den første torsdag i måneden kl. 19.30- ca. 21 mødes type 1’ere, 1½ere, 2’ere,  og pårørende på den

Mexicanske Restaurant i Holbæk (den tidligere skibshandel), Blegstræde 17, Holbæk, lige ved siden af Elværket. Så ser vi om der er andre af vores slags, som vil være med til at drikke en øl eller noget andet og snakke lidt om det at have diabetes.  Forældre og bedsteforældre til børn med diabetes er også velkomne.

Der er også et hjørne til de unge. Ingen tilmelding. Kontaktperson Vibeke Helwigh 29408837.

Formanden sidder og lægger planer- bland dig gerne.

Gåture, floorball, golf og anden motion

 

Vær med på stilfærdige gåture om mandagen kl. 12 sammen med andre diabetesfolk, hjertefolk, KOLfolk m.fl.. Vi går  fra Stenhusbakken, Stenhusvej 21, Holbæk

Eller gå (gåtur, stavgang) sammen med DGI, Hjerteforeningen, Gigtforeningen, Kræftens bekæmpelse om onsdagen kl. 14 , kaffe bagefter. 25 kr. dækker lokale og kaffe. Ring fx til Ove Due Andersen 59438979. Gåturene starter ved Konsul Beyers alle 2. Den nye kalender for disse gåture kommer på hjemmesiden, når vi får den.

Vær med om tirsdagen til motion for diabetesfolk m.fl. på Stenhusbakken kl.15, Stenhusvej 21 i Holbæk kl. 15, kontaktperson Niel P, tlf: 28569518. Der er plads til flere!

Vi prøver at samle sammen til et floorballhold !!!

Golf-tilbud: Der er atter et særligt og billigt tilbud til diabetikere i Holbæk Golfklub - se vedlagte og meld dig til.

Hvis du gerne vil dyrke noget andet sammen med andre diabetikere, så kom ned på den mexikanske og lad os se, hvad vi kan gøre.

 

Motivationsgruppe

 

Det forlyder, at vi efter sommerferien kan få en motivationsgruppeinstruktør, og starte en motivationsgruppe. Er du interesseret??

Hjemmeside

 

Besøg vores løbende opdaterede hjemmeside holbaek.diabetes.dk . kontaktperson Niels P, tlf. 28569518 Facebook

Vi har etableret en Facebookgruppe:  Diabetes Holbæk Lokalforening. Bland dig gerne. Kontaktperson Tony, tlf. 20741944

Forårets arrangementer

 

Vi er på vej til et arrangement med sygehusets diætist(er) om den bedste mad til diabetesfolk og hvad man gør ved de nye madtrends. Hold øje med hjemmesiden.

Mvh. Bestyrelsen.   Bl.a. Vibeke 29408837, vh@nvsvuc.dk Se bestyrelsen m.fl. på hjemmesiden

Hvis du har fået dette per brev: HUSK AT GIVE DIN

MAILADRESSE TIL HOVEDFORENINGEN. DET KOSTER

OS DYRT AT SENDE BREVE

 

Golf og Diabetes 2019

I Holbæk golfklub tilbyder vi igen i år at diabetikere og en pårørende kan gennemgå et intro forløb hvor de lærer at spille golf som er en yderst underholdende sport og der grines meget under spillet.

Der afholdes intro forløb i april – maj og august.

Intro forløbet består af en lørdag eller en søndag fra kl. 10-15 hvor der er velkomst – dernæst træning på driving range – så frokost og efter frokost skal du ud og spille golf første gang. Det hele er gratis dog betaler man selv for drikkevarer.

Efterfølgende vil der være 4 træningsdage af en times varighed enten lørdage eller søndage

Hver torsdag skal du spille turnering sammen med de ”gamle begyndere” - hvor en mentor går med rundt og INGEN bliver overladt til sig selv.

Efter de 4 uger består du golf kortet og bliver medlem og får banetilladelse og intro forløbet er nu slut. Nu kan du selv spille - eller spille med andre af de nye som du har gået på intro hold med.

Hver torsdag vil der fortsat være begynderturnering – og der går stadig mentorer med rundt når der spilles så du lærer reglerne rigtigt

Der vil også være undervisning hver uge – nu bestemmer du selv hvilken dag du vil fælles træne – de dage der er tilgængelige bliver sendt rundt på mail – og der er både tider om dagen og efter arbejde.

Diabetikeren og den pårørende spiller gratis hele 2019 og får ved udgangen af sæsonen et fordelagtigt tilbud på det næste års medlemskab

Udstyr stilles til låns fra Intro dag og til udgangen af 2019 for både diabetikeren og den pårørende.

Du skal selv sørge for beklædning/regntøj og fodtøj

Alt dette er et tilbud som udspringer af projektet fra 2017 ”Golf og Diabetes” – hvor en gruppe personer blev testet på Gentofte sygehus med fysiske test samt blodprøver – som blevet taget før – under og efter i en periode på et år.

Der viste det sig at medicin forbrug - og blodsukre blev væsentligt reduceret og flere med vægttab på mere end 10 kg

Der vil under hele forløbet være tilknyttet en kontaktperson som er Pia Thomsen telefon 22170370 Hun deltog selv under projektet ”golf og Diabetes 2017” og er som sagt selv diabetiker.

Så har du lyst til at leve et aktivt liv og mulighed for at forbedre din sundhed – så meld dig til på telefon  Holbæk golfklub 59434579 eller til Pia Thomsen

Samarbejdet er mellem Diabetesforeningen – Dansk Golfunion og Holbæk Golfklub

Der kører også tilbud om ”golf og diabetes” i mange andre klubber i Danmark - dog er der ingen andre klubber der matcher vores