Holbæk Lokalforening

Arrangementer:

Golf for alle med diabetes

Vi er kommet med som et af 15 steder i landet, hvor der er et særligt forløb i samarbejde med golfklubben:

Har du lyst til at prøve golf af og få motion ind i dit liv, så kig lige på dette tilbud.

Du kan gratis være med i projektet med start datoerne 21.april og 9.juni og resten af sæson 2018. Der er  undervisning 4 datoer efter introdagen og udstyr til rådighed i perioden. Vi har indtil nu rigtig gode resultater efter sidste prs projekt i fht. t. medicinreducering.

Har du spørgsmål eller vil du tilmelde dig, så skriv til info@holbakgolfklub.dk

Floorball mm for mænd over 40

Vi er kommet med i et projekt-testforløb- som henvender sig til mænd over 40 med type 2 eller for højt blodtryk. Fokus sundt og sjovt.

I skal træne to gange om ugen i floorball, som er for alle. Der vil komme nogle events inden for sundhed /kost med en kok og to ekstra sportsarrangementer -svømning med Pernille Blume og cykling med Jesper Skibby. Og der vil være nogle tests, så man kan se virkningen af træning og sundhedsfokus - ikke hårde tests. Deltagelse koster 695 kr. Hvis man deltager i hele forløbet, får man pengene tilbage. Træningen foregår om aftenen og et par weekender fra august til december 2018

Se hele beskrivelsen på vores hjemmeside. Hør nærmere ved at sende en mail til Ricki Clausen, rc@swimhsk.dk og eller kom til infoarrangement 31. maj på Kulturkasernen, Kasernevej 43, Holbæk.

Det er Diabetesforeningen i Holbæk, Center for Holdspil, Holbæk kommune og Sports- og Sundhedsakademiet der står for projektet.

face book, facebook icon